Munchkin Booty – Maiden Voyage

Munchkin Booty – Maiden Voyage

posted in: Kampreferat | 0

Hofmystikeren har erhvervet Munchkin Booty til det stadigt større bibliotek af spil, Broderskabet råder over. Vi kastede os øjeblikkeligt over jomfrurejsen for dette pun-fyldte, humor-spækkede og virkelig underholdende kortbaserede spil! Et værdigt indlæg i kaptajnens logbog, det her!

Ahøj! Tak til de fremmødte søulke for hvad, der viste sig at blive en ganske underholdende jomfrurejse for Munchkin Booty skibet. Der var både halvdårlige accenter, geniale puns og masser af action. I sidste ende var det dog Magnus “El Conquistador” Koudahl, der på fortjent vis triumferede. Hans trofaste træben (som blev brugt som håndvåben) og de to snydekort bragte ham til level 10 – og fik vundet ham en hel del booty inden da.

De resterende søfarere måtte se sig slået, og ingen var mere skuffet end jeg, der som inkarneret hollandsk pirat (og enhver hajs værste mareridt) måtte se mig slået i det afgørende slag for sejren af en Clam…OF BIBLICAL PROPORTIONS – samt selveste The Prince of Whales. Denne musling var dog en værdig boss, der simpelthen overmandede mig.

Captain/capitaine Jonas Rasmussen prydede de syv have med det mest muntre mandskab, der om bord på “The Jollyboat” var spillets mest ferme udforskere. Det var dog en lettelse for samtlige deltagere, da han skiftede “accent” fra fransk til britisk, hvor han da også hurtigt stak fremad på grund af nogle gode, hurtige handler.

Kapitein Michel van der Mejling var skulle bruge mest tid på at få noget nævneværdigt booty til at opgradere sin udrustning med til er trods for sin inkarnerede kapitalisme. Belgiens stolthed endte dog med at være ganske afgørende i en række søslag, og det var da også hans bidrag til “The Legendary Barnacle Bill”, som gav spænding til den allersidste kamp, hvor Magnus sejrede.

Britiske Commodore Peter of Bristol var en anelse mærket fra gårsdagens romgilde, hvorfor han ankom lidt senere til løjerne. Den erfarne flådeofficer skulle dog ikke bruge mange ture på at indhente feltet og så skræk i nederdrægtige sørøvere som undertegnede. Det var også Peter, der fremmanede dagens allerstørste slag, hvor han og jeg med nød og næppe besejrede den dødbringe kombo Hammerhead Shark + Pool Shark efter en ihærdig indsats fra de resterende spillere om at få os ned med nakken. Men underholdende var det helt sikkert!

Med skibe, hajer og nogle virkelig, virkelig sjove kort er der ingen tvivl om, at Munchkin Booty ligger sikkert i havn på Broderskabets spilhylde – indtil næste gang det tages i brug. Cirka 2 timers spilletid, god casual morskab og muligheden for både Pirates of the Carribbean og Magnus’ spanske – what’s not to like? God lørdag derude!

Magnus’ winning munchkin – a Spanish Privateer wearing the Captain’s Coat, Thigh Boots and wielding a Wooden Leg, whilst sailing on a Spanish Ship-of-the-Line – with a cheatingly equipped Swivel Gun

The Winning Munchkin