Stormesteren vinder Game of Thrones Mesterskabet!

Stormesteren tog trofæet hjem til BB&B og Ceremonimesteren sikrede sig en solid 2. plads efter tre gange i løbet af finalen at have været tæt på at tage sejren hjem.

Mere om præmierne senere, nu har jeg i alt fald 3 spil og begge udvidelser (med mulighed for flere som præmie når de sidste præmier uddeles) – så jeg tænker nogen kan doneres til broderskabet.

Stridsbroder Søren var i øvrigt også tæt på at hive sejren hjem to gange og sad også med i finalen, så der er noget at leve op til i foråret hvor jeg ikke kan forsvare pokalen, drenge.

Tak for endnu en fremragende turnering til alle. Spillet på bord 1 (Centre Court) var virkelig en finale værdig og med en værdig vinder. Det er svært argumentere mod både statistikken og Jonas‘ tre sejre i fem runder. Helt sublimt. Det var et virkelig solidt spil med højt niveau, hvor sidste års vinder Mikkel Aabo Jensen sammen med Lasse havde lagt sig foran som harer på point til at starte med. Der var super god udnyttelse af house card special abilities, og fire spillere var undervejs et enkelt move fra at lukke handlen. Et af de bedste spil GOT, jeg har været med til sammen med sidste sæsons finale, som også lukkede med et brag.

Jeg smider stilling og statistik op i gruppen i morgen. Skriv 4. januar i kalenderen med det samme – der spiller vi første runde af den nye turnering.

Jeg startede den her turnering, fordi jeg havde en del venner, som spillede spillet, men jeg ville virkelig gerne samle endnu flere, fordi jeg virkelig elsker det her spil. Og udover endnu engang at sige tak til jer, fordi i kommer og spiller med, så vil jeg også virkelig gerne sige tak til Bo og BastardCafeen for at huse os, og til HBO Nordic og Bergsala-Enigma for at levere præmier til os.

Jeg håber, at der vil blive slået endnu flere invitationer til spilaftener op her i gruppen, for jeg synes selv, at vi har fået samlet en masse enormt hyggelige mennesker her.

– Simon